Rask & Björck Bil AB

RASK & BJÖRCK BIL AB i Billesholm har varit trogen återförsäljare av Ford sedan 1924, vilket är samma år som Ford Sverige grundades.

Vi har dessutom funnits i samma lokaler sedan 1933. Ingen annan svensk återförsäljare har sålt Ford lika länge som RASK & BJÖRCK BIL AB. Därför vågar vi påstå att vi kan det mesta om märket. Idag drivs företaget av Mats Harlegård, som leder verksamheten i en familjär och personlig anda.

Denna anda har gett oss kunder i hela Sverige.

Hos oss är kunden i centrum. När du stiger in i vår bilhall eller lämnar in bilen på service får du hjälp av kunnig och erfaren personal.

Vi som arbetar på Rask & Björk är ett sammansvetsat gäng där var och en har en viktig funktion på företaget och där alla våra medarbetare är måna om dig som kund. Vi gör det där lilla extra för våra kunder.

Därför är det inte så konstigt att de återkommer. Du är alltid välkommen till vår bilhall för att titta på det senaste modell utbudet av Fords Transportfordon. Söker du begagnad bil så hittar du alltid ett stort urval i lager.

På vår fullserviceanläggning i Billesholm ger vi dig verkligen fullservice. En personlig kundmottagning och verkstad med resurser för plåtskador, byte av vindrutor, påbyggnation och ombyggnation.

Vi utför Ford originalservice på ALLA Fords personbilar och transportfordon som även inkluderar 1års Ford Assistans Försäkring.

Det innebär att vi inte bara säljer en bil till dig. Vi hjälper dig också att ta hand om den.

Translate »