Sven Jönsson började handla med cyklar som 14-åring år 1974. Sedan dess har han byggt upp en cykelaffär med mer än tusen färdigmonterade cyklar i butik och flera hundra begagnade som renoverats till nyskick. Här hittar du allt från springcyklar till MTB och elcyklar. Vi har även egen design av cyklar.

Våra duktiga cykelmekaniker har lång erfarenhet av cykelreparationer. Verkstaden är känd för snabb service och kreativa lösningar där vi så långt som möjligt tar tillvara istället för slit och släng. Det är en av många anledningar till att kunder besöker oss från hela södra Sverige.

I Sven Jönssons cykelaffär är det personliga mötet i fokus. Därför har vi inte någon webb-butik. Däremot hittar du hela sortimentet av elcyklar på sidan www.nycykel.se. (Om du bor i nordvästra Skåne går det bra att ringa butiken och få cykeln hemkörd mot en extra kostnad.)

Hos oss får du provcykla innan du bestämmer dig. Vi har lång erfarenhet av att göra upp de flesta affärerna utomhus.

Sedan 2018 har Sven Jönssons cykelaffär finansierat flera hållbara projekt på Söderåsen. 2018 förvärvades det gamla dagbrottet Norra Albert. 2019 var vi initiativtagare och huvudsponsorer till Söderåsdagen. I samband med detta bjöd vi in allmänheten till dagbrottet, vilket blev starten för TeamAlbertMTB.

Sedan 2018 inspirerar vi till cykelupplevelser på www.cyklat.se. Tillsammans med Insamlingsstiftelsen Natur och Hälsa sponsrade vi #digitalfestivalBillesholm som även blev Sveriges första bokmässa.

Genom sidan UpplevBillesholm tar vi ett stort kliv för att etablera Billesholm som Cykelporten till Söderåsen. Vi hoppas att du ska uppskatta cykelupplevelserna lika mycket som vi gör!

Translate »